Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Froger mist vader bij concerten

Shownieuws

René Froger had vrijdag en zaterdag graag zijn vader te gast gehad bij de concerten van de Toppers. Bolle Jan (67) ligt echter nog steeds in het ziekenhuis.

René Froger had vrijdag en zaterdag graag zijn vader te gast gehad bij de concerten van de Toppers. De familie had 'heel erg gehoopt' dat hij erbij kon zijn, meldt de website van de zanger. De 67-jarige 'Bolle Jan' ligt nog altijd in het ziekenhuis, nadat hij daar in de nacht van 4 op 5 mei werd opgenomen met een buikvliesontsteking.

De Telegraaf meldt zondag dat Jan Froger opnieuw geopereerd is. Hij zou nu kunstmatig in slaap worden gehouden, zodat hij van de ingreep kan herstellen. Volgens de krant stond René, die in april zijn moeder verloor, tijdens de operatie met de Toppers op het podium.

De Toppers vierden dit jaar hun vijfjarig jubileum. René Froger, Gordon en Jeroen van der Boom traden twee avonden op in een volle Arena.

De vader van René Froger, zelf een zanger, is bekend van het Amsterdamse café Bolle Jan. Jan opende de kroeg in de buurt van het Rembrandtplein in 1981. Het café wordt al dertig jaar door de familie Froger geëxploiteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen