Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Susan Boyle zingt als vanouds

Shownieuws

Susan Boyle heeft vrijdag weer van zich laten horen. De Britain's Got Talent-finalist veroverde met haar optreden de harten van het publiek in Birmingham.

Susan Boyle heeft vrijdag weer van zich laten horen. De Britain's Got Talent-finalist veroverde met haar optreden de harten van het publiek in Birmingham. Dat meldt de Britse krant Daily Mail daags na het concert.

Boyle gaf de show in het kader van een tournee van het talentenjachtprogramma. In tegenstelling tot haar laatste Britain's Got Talent-optredens, slaagde ze er nu wel in haar zenuwen te onderdrukken.

De 48-jarige Schotse zong onder meer het nummer 'I dreamed a dream', waarmee ze tijdens de auditieronde zowel de jury als het publiek overrompelde. Ook deze keer kreeg ze een staande ovatie voor haar vertolking van het liedje uit de musical 'Les misérables'.

De weinig in het oog springende huisvrouw werd vorige week ontslagen uit een psychiatrische instelling in Londen. De zangeres verbleef in de kliniek omdat ze last had van paniekaanvallen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen