Kies je favoriete radiostation

Dossiers

EO-Jongerendag trekt dertigduizend jongeren

Shownieuws

Ruim dertigduizend jongeren hebben zaterdag de EO-Jongerendag bezocht. Ook premier Balkenende woonde de 35ste editie in het Gelredome in Arnhem bij.

Ruim dertigduizend jongeren wonen zaterdag de EO-Jongerendag bij in het Gelredome in Arnhem. Ook premier Balkenende is aanwezig op de 35ste editie van het evenement, zo meldt een woordvoerder van de Evangelische Omroep.

Balkenende is naar de jubileumeditie gekomen om onder leiding van Arie Boomsma in discussie te treden met jongeren tijdens het buitenprogramma. Ook Prem Radhakishun gaat in discussie. De presentator redetwist met drie vertegenwoordigers van christelijke politieke partijen: Kees van der Staaij (SGP), Sabine Uitslag (CDA) en Joel Voordewind (CU).

Vanwege de 35ste verjaardag van de EO-Jongerendag is er zowel een middag- als een avondprogramma. Een aantal weken geleden werden er extra plaatsen gecreëerd om meer jongeren te kunnen ontvangen.

De dag wordt opgeluisterd met optredens van artiesten en cabaretiers. Ook kunnen bezoekers bidden en naar toespraken luisteren. De EO zendt het evenement zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur rechtstreeks uit op Nederland 2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen