Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cristiano Ronaldo feest met Paris Hilton

Shownieuws

Cristiano Ronaldo lijkt maar geen genoeg te krijgen van Paris Hilton. De stervoetballer verscheen op een besloten feestje van de blonde hotelerfgename.

Cristiano Ronaldo lijkt maar geen genoeg te krijgen van Paris Hilton. De voetballer heeft opnieuw een nachtelijk bezoekje gebracht aan de hotelerfgename, zo weet de Britse boulevardkrant The Sun. Ronaldo woonde een besloten feestje van de 28-jarige blondine bij in haar huis in Beverly Hills. De twee hadden elkaar de nacht daarvoor ontmoet in een nachtclub in Hollywood. Die nacht sloten ze af in het huis van Paris' zusje Nicky.

Volgens een bron wipte de 24-jarige sterspeler na middernacht even aan. "Hij bleef een uurtje om vervolgens weer te vertrekken. Het was anders dan de voorgaande nacht, het was nu rustig, er waren maar een paar goede vrienden", aldus de bron.

Ronaldo geniet in de Verenigde Staten van zijn vakantie. De sterspeler, die nu nog in dienst is van Manchester United, kan voor een recordbedrag van 93 miljoen euro overstappen naar Real Madrid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen