Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miley Cyrus en Nick Jonas zien elkaar weer

Shownieuws

Tieneridool Miley Cyrus heeft weer contact opgenomen met haar ex-vriend Nick Jonas, uit de band Jonas Brothers. Volgens haar zijn zij en Jonas 'beste vrienden'.

Tieneridool Miley Cyrus heeft weer contact opgenomen met haar ex-vriend Nick Jonas, uit de band Jonas Brothers. "Wat er in de toekomst gaat gebeuren weten we niet, maar we genieten nu gewoon van onze tijd samen", zo vertelde de 16-jarige zangeres vrijdag aan het Amerikaanse radiostation 107.5 The River.

Cyrus, die eerder deze week bekendmaakte dat haar relatie met onderbroekenmodel Justin Gaston voorbij is, werd dinsdag gezien met Jonas. De twee waren samen aan het skiën in de Amerikaanse staat Georgia.

Volgens het Disney-sterretje zijn zij en de eveneens 16-jarige Jonas 'beste vrienden'. De twee, die in 2007 uit elkaar gingen, troffen elkaar onlangs voor opnamen van het duet 'Before the storm'. Dat nummer verschijnt op het nieuwe album van de Jonas Brothers

Cyrus is de dochter van countryzanger Billy Ray Cyrus. Ze is bekend van de jeugdserie Hannah Montana, die in Nederland wordt uitgezonden door Jetix. In april verscheen een filmversie van Hannah Montana, waarin Cyrus eveneens te zien was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen