Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boris Becker trouwt Nederlands model

Shownieuws

Boris Becker en Sharlely Kerssenberg zijn getrouwd. De oud-tennisser en het Nederlandse model gaven elkaar het jawoord in de Zwitserse plaats Sankt Moritz.

(Novum/AP) - Boris Becker en Sharlely Kerssenberg zijn vrijdag in het huwelijksbootje gestapt. De voormalige toptennisser en het Nederlandse model gaven elkaar het jawoord in een bergkapel in de Zwitserse plaats Sankt Moritz. Ongeveer tweehonderd gasten woonden de ceremonie bij. Het burgerlijke huwelijk werd gesloten in het Segantini Museum.

De 41-jarige Duitser verbrak vorig jaar zijn verloving met Sandy Meyer-Wölden, de dochter van zijn voormalig manager. Volgens Boem Boem Becker had hun liefde geen toekomst wegens het grote leeftijdsverschil. Nadat hij een punt achter hun verloving had gezet, knoopte hij een relatie aan met de tien jaar jongere Kerssenberg. Met haar had hij eerder al een relatie.

Het is niet de eerste keer dat de roodharige tenniskampioen, die onder meer Wimbledon wist te winnen, eeuwige trouw beloofde. Eerder trouwde hij het Duitse Model Barbara Feltus, met wie hij twee zoons kreeg. Ook verwekte hij een dochter bij het Russische model Angela Ermakova.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen