Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers in een dalletje

Shownieuws

De Toppers vinden het heel jammer dat ze in de tweede halve finale van het Songfestival zo weinig punten binnen hebben gesleept. Dat meldt hun management.

De Toppers vinden het heel jammer dat ze donderdag in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival zo weinig punten hebben binnengesleept. Dat heeft hun management maandag in een reactie laten weten. "Ze hebben er alles aan gedaan om het zo goed mogelijk te doen."

Zondag werd bekend dat de Toppers geen schijn van kans hadden om de finale van het liedjesfestijn te bereiken. Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom eindigden op de zeventiende plaats in de tweede halve finale met elf punten. Alleen Slowakije en Letland kregen nog minder punten.

De manager van de Toppers stelt geen idee te hebben waar het fout ging. "Ze hebben gedaan wat ze moesten doen en dat sloeg aan. Hoewel we onderaan in de polls begonnen, eindigden we vorige week steeds hoger. Ook van alle landen om ons heel kregen we positieve reacties. Ze hebben er alles aan gedaan om het zo goed mogelijk te doen en daar zijn ze gezien die positieve reacties in geslaagd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen