Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Manager Black Eyed Peas slaat Perez Hilton

Shownieuws

De manager van de Black Eyed Peas moet zich in augustus verantwoorden voor een klap die hij zondag uitdeelde. De manager sloeg celebrityblogger Perez Hilton.

(Novum/AP) - De manager van de Black Eyed Peas moet zich in augustus voor de rechter verantwoorden voor een klap die hij zondagavond uitdeelde. De manager sloeg celebrityblogger Perez Hilton, die ruzie had met Will.i.am, de rapper van de Black Eyed Peas.

Hilton en Will.i.am bekvechten sinds het incident over de klap. De rapper zegt in twee videoboodschappen dat de blogger de waarheid verdraait om meer aandacht te krijgen. "Hij zegt dat ik hem aangevallen heb, kom op Perez, je weet dat ik je niet geslagen heb.". Een emotionele Perez laat in een videoboodschap op zijn site weten dat hij nog steeds in shock is. "Ik doe dit al vijf jaar en heb nog nooit zo iets meegemaakt. Ik ben zelfs aangeklaagd, maar ik ben nog nooit aangevallen zoals nu!".

Aanleiding voor het incident is een negatief berichtje dat Perez maanden geleden schreef over de nieuwe plaat van de Black Eyed Peas. Zangeres Fergie zou verhaal zijn gaan halen over het stuk. "Ze kwam geëmotioneerd bij ons terug", zegt Will.i.am. "Dat doet me pijn, ze is als een zusje voor me." Vervolgens zou de rapper op de blogger afgestapt zijn, met de vraag of hij in het vervolg niet meer zo respectloos wil zijn. "Hij kwam op me af als een hittezoekende raket", brengt Hilton in herinnering. "Hij probeerde me te intimideren en zei dat ik niet meer over zijn band mocht schrijven. Ik wilde hem kwetsen en noemde hem 'homo'."

Op straat zou de spanning zo hoog opgelopen zijn, dat manager Polo Molina klappen uitdeelde. "Ik voelde aan mijn oog en er zat bloed aan mijn hand", zegt Hilton, die een blauw oog aan de avond overhield. "Ik wist niet wat ik moest doen en was bang dat ik mijn oog zou verliezen. Ik belde 911, maar ze zeiden dat er ook echte noodgevallen waren."

Vervolgens richtte de blogger zich via Twitter tot zijn fans en riep hen op de politie te bellen. Will.i.am gelooft er niets van dat Hilton eerst de politie heeft gebeld voordat hij zijn heil zocht bij Twitter. "In plaats van de politie te bellen, ben je via Twitter gaan roepen dat je hulp nodig had. Dat klinkt als iemand die heel graag aandacht wil hebben."

Terwijl de twee via internet doorruzieden, stapte manager Molina naar de politie om zich aan te geven. Hij wordt verdacht van mishandeling en moet op 5 augustus in de rechtbank verschijnen. Hilton, die al jaren alle 'sleaze en dirt' van sterren het web opslingert, wil wel benadrukken dat het hem niet om de publiciteit te doen is. "Ik vind het leuk om over de drama's van anderen te schrijven, maar ik hoef geen drama in mijn eigen leven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen