Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Froger moet ook vader missen

Shownieuws

Voor de tweede keer dit jaar moet de familie Froger een grote klap verwerken. Bolle Jan, de vader van René, is maandagmiddag op 67-jarige leeftijd overleden.

Voor de tweede keer dit jaar moet de familie Froger een grote klap verwerken. Bolle Jan, de vader van René, is maandagmiddag op 67-jarige leeftijd overleden. Op 8 april stierf René's moeder Mien plotseling. Zij overleed eveneens op 67-jarige leeftijd.

Bolle Jan blies maandag rond 16.30 uur zijn laatste adem uit. Hij werd op 4 mei met een buikvliesontsteking opgenomen in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam. Na enkele operaties werd de voormalig kroegbaas in slaap gehouden, maar zijn toestand verslechterde.

In een verklaring die het management van René Froger verspreidde, spreekt de familie dank uit voor de goede zorg die Bolle Jan heeft mogen ontvangen. De Frogers vragen de media hen met rust te laten, zodat ze dit tweede grote verlies in korte tijd in alle rust kunnen verwerken.

Mien Froger, Jans vrouw, overleed vermoedelijk aan een hartstilstand. Zes dagen na haar overlijden werd Mien gecremeerd in Amsterdam. Wanneer de afscheidsplechtigheid van Bolle Jan plaatsvindt, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen