Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stervende Farrah Fawcett geeft Ryan O'Neal jawoord

Shownieuws

Acteurskoppel Farrah Fawcett en Ryan O'Neal geven elkaar binnenkort het jawoord. "Ik heb haar opnieuw gevraagd met me te trouwen", zegt O'Neal.

Acteurskoppel Farrah Fawcett en Ryan O'Neal geven elkaar binnenkort het jawoord. In een interview in de Amerikaanse nieuwsshow '20/20', dat vrijdag uitgezonden wordt, vertelt O'Neal over de trouwplannen.

"Ik heb haar opnieuw gevraagd met me te trouwen en dit keer stemde ze toe", zegt de 68-jarige O'Neal. De acteur, die onder meer in 'Paper moon' te zien was, heeft al jaren een knipperlichtrelatie met Fawcett. De 62-jarige Charlie's Angels-actrice vecht sinds 2006 tegen anale kanker. De ziekte is inmiddels uitgezaaid naar andere delen van haar lichaam.

Volgens verloofde O'Neal vecht Fawcett voor haar leven. "We willen trouwen zodra ze 'ja' kan zeggen… Maar misschien kan ze ook gewoon knikken." De stormachtige relatie van het acteurskoppel, waaruit zoon Redmond voortkwam, begon in 1980. Het stel is nooit in de echt verbonden, ondanks het vele aandringen van O'Neal. "Ik vroeg haar continu ten huwelijk, maar op een gegeven moment werd het een grap. We lachten er maar om."

Dit keer is de acteur ervan overtuigd dat hij Fawcett eeuwige trouw gaat beloven. "Ik beloof je, wij zullen trouwen, dat is zeker", zegt O'Neal tegen interviewster Barbara Walters. En wat trekt de bruidegom aan voor de grote dag? "Ik ga als een gigolo. Met zo'n dun snorretje en vet, zwart haar", grapt O'Neal. "Nee, ik weet het niet. We gaan plezier maken en elkaar plagen over de outfit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen