Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meeuwis gaat voor hattrick met zachte G-concerten

Shownieuws

Guus Meeuwis staat volgend jaar juni niet twee, maar drie keer in het Eindhovense Philips Stadion. De concertorganisatie maakte maandag een derde show bekend.

Guus Meeuwis staat volgend jaar juni niet twee, maar drie keer in het Eindhovense Philips Stadion. De organisatie van de 'Groots met een zachte G'-concerten maakte maandag een derde stadionconcert op zondag 13 juni bekend. De kaartverkoop is direct gestart.

Volgens de organisatie is er een ware run op de tickets, waardoor een derde concert nodig is. "Ik wil dat alle fans er volgend jaar bij kunnen zijn dus ik ben heel blij met deze hattrick!", jubelt Meeuwis. De Brabantse zanger staat dit jaar voor de vijfde keer in het Eindhovense stadion. De eerdere edities werden bezocht door in totaal ruim 535 duizend bezoekers.

Meeuwis is volgend jaar op 11, 12 en 13 juni te vinden in het stadion. Of er net als dit jaar ook 'uit'concerten komen, is nog niet duidelijk. De Brabander speelde dit jaar uit in Heerenveen, waar hij op 5 en 6 juni op de planken stond met zijn 'Groots met een zachte G: Uit & Thuis'-shows. De thuiswedstrijden vonden op 12, 13 en 14 juni plaats in Eindhoven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen