Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katers en verlovingen domineren filmlijsten

Shownieuws

Katers en verlovingen staan op de eerste en tweede plek in de filmlijsten. 'The hangover' staat op de eerste plek en 'The proposal' komt nieuw binnen op twee.

Katers en verlovingen staan na afgelopen weekeinde op de eerste en tweede plek in de filmlijst van de Dutch Film Distributors' Association. 'The hangover' wist de eerste plek te behouden na vorige week de vierde 'Terminator'-film van de eerste plaats te hebben gestoten. De film zal de producenten vermoedelijk ook geen hoofdpijn bezorgen. In Nederland bracht 'The hangover' tot nu toe ruim een miljoen euro op.

'The proposal', met Sandra Bullock en Ryan Reynolds in de hoofdrollen, bracht in het openingsweekeinde iets meer dan 370 duizend euro in het laatje. De film, waarin Bullock de baas speelt van Reynolds en hem dwingt met haar te trouwen, komt hiermee uit het niets binnen op de tweede plek in de filmlijst.

De films over een uit de hand gelopen vrijgezellenfeestje en de bijzondere verloving bleven 'Angels & Demons', de verfilming van Dan Browns bestseller 'Het Bernini mysterie', voor. Die staat inmiddels op de derde plek, gevolgd door 'Terminator Salvation'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen