Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Rihanna heeft paniekaanvallen'

Shownieuws

Rihanna heeft last van paniekaanvallen. De zangeres zou bang zijn dat haar ex-vriendje haar wil ruïneren, meldt het Britse tijdschrift Now Magazine.

Rihanna heeft last van paniekaanvallen. De zangeres, die maandag voor een Californische rechter moet getuigen tegen Chris Brown, zou bang zijn dat haar ex-vriendje haar wil ruïneren, meldt het Britse tijdschrift Now Magazine op basis van een bron.

De 20-jarige rapper wordt ervan verdacht Rihanna in februari te hebben geslagen, gebeten en met de dood te hebben bedreigd. De twee hadden op dat moment nog een relatie. Brown ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan huiselijk geweld. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij voor maximaal vijf jaar achter de tralies verdwijnen. Maandag wordt bekeken of er voldoende bewijs is om de zaak voort te zetten.

De 'Don't stop the music'-zangeres gedraagt zich volgens Now in het openbaar dapper, maar achter dat masker gaat een kwetsbare jonge vrouw schuil die doodsbenauwd is bewijzen tegen haar ex-geliefde aan te dragen. "Rihanna wordt voor de tweede keer gestraft en zij is bang dat haar geheimen naar buiten komen", citeert het tijdschrift de bron.

De zangeres zou nog steeds contact hebben met Brown, ondanks dat de rapper haar pijn heeft gedaan, zegt de bron. "Maar goede vrienden vertrouwen hem niet. We denken dat zijn kamp naaktfoto's van haar heeft verspreid op internet. Maar zij wil contact onderhouden met Chris, zodat hij niet alles vertelt over hun hele liefdesgeschiedenis in de rechtbank."

Brown weet volgens de bron alle geheimen van de 21-jarige zangeres en ze vreest dat hij haar daarmee te gronde richt. "Ze heeft zoveel last van stress dat ze mini-paniekaanvallen heeft elke keer als ze eraan denkt dat ze moet getuigen", zegt de bron.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen