Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guzman en Hank weer samen op podium

Shownieuws

De cabaretiers Javier Guzman en Hank staan dinsdagavond weer samen op het podium. Twee weken geleden hadden ze nog een nepvechtpartij.

De cabaretiers Javier Guzman en Hank staan dinsdagavond weer samen op het podium nadat ze ongeveer twee weken geleden een nepvechtpartij hadden. Het tweetal is te zien in het Comedy Theater in de Amsterdamse Nes bij de release van het album 'We'll meet again' van de Amerikaanse bluesmuzikant Chris Daniels en de Nederlandse band Bmaster, meldt promotiebureau Volgende Zaak.

Hank is zanger van Bmaster. Hij heeft Guzman uitgenodigd het optreden bij te wonen als een soort wederdienst, meldt Volgende Zaak. Twee weken geleden kreeg Hank opeens te maken met veel media-aandacht door de zogenaamde vechtpartij met Guzman.

De 32-jarige cabaretier was Hank naar de keel gevlogen toen laatstgenoemde twee donderdagen geleden op het podium van het Comedy Theater in Amsterdam stond en grapte dat Guzman nog een biertje moest drinken. Guzman, die kampte met een drankprobleem, zou Hank hierbij van het podium hebben geduwd. Van de vechtpartij waren opnamen gemaakt die op internet te zien waren. Verschillende media schreven vervolgens over het akkefietje.

Guzman en Hank maakten vorige week maandag bekend dat de matpartij tussen hen nep was en dat er een matras achter de coulissen lag. De matpartij was een opzetje geweest ter promotie van 'Summer of comedy' van Veronica, waarvoor Guzman samen met collega's langsgaat bij cabaretshows.

De bekende 32-jarige cabaretier was vier jaar geleden wel echt betrokken geraakt bij een vechtpartij op de Amsterdamse Zeedijk. Later werd hij naar aanleiding van de matpartij gearresteerd op verdenking van openbare dronkenschap.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen