Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paskal Jakobsen en vrouw verwachten eerste kind

Shownieuws

Paskal Jakobsen van de Zeeuwse band Bløf en zijn vrouw Doortje verwachten hun eerste kindje. Het kindje wordt 1 januari verwacht. De zanger is heel blij.

Paskal Jakobsen van de Zeeuwse band Bløf en zijn vrouw Doortje verwachten hun eerste kindje. Dat heeft de zanger maandag bekendgemaakt in het programma Evers Staat Op van Radio 538. "Dat zijn wel zwemmers, die jongens van mij", grapte hij.

Het kindje wordt 1 januari verwacht. De 35-jarige gitarist en zanger van Bløf is heel blij, liet hij weten. "Leuk hè? Ik vind het geweldig."

De zanger en zijn vrouw wilden het nieuws pas bekendmaken als ze de eerste echo hadden gehad, vertelde Jakobsen. "In het begin moet je het even voor je houden. Die eerste drie maanden is de meest gevaarlijke periode, want er kan natuurlijk een hoop misgaan. We wilden in ieder geval even de echo afwachten voordat we echt gingen orakelen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om dat te vertellen."

Vrijdag zagen Jakobsen en zijn Doortje hun kind voor het eerst. "De echo was prachtig." Het moment dat de twee, die vorig jaar april in het huwelijksbootje stapten, hun kind voor het eerst zagen, was wel een bizar moment, zei Jakobsen. "Je ziet gewoon echt na drie maanden een heel mensje met hoofd, handen, benen en een ruggengraat. Ze konden gewoon met die echo de twee hersenhelften laten zien. Je ziet handjes bewegen. Dat is echt bizar, joh."

Hoewel Jakobsen altijd wel voor ogen had dat hij kinderen wilde, was dat lange tijd toekomstmuziek, meldde hij. Inmiddels was het echter tijd. "Ik ben natuurlijk ook een oude lul." Met Doortje gaat het goed, liet de zanger en gitarist weten. "Het gebruikelijke misselijke gebeuren heeft ze wel gehad de eerste paar maanden, maar dat is nu wel minder. Ze heeft er gewoon hartstikke veel zin in."

Jakobsen treedt zaterdag met zijn band op tijdens Concert at Sea in het Zeeuwse Renesse. Bløf doet dan ook een aantal duetten met Ed Kowalczyk van de rockband Live "Dat is ook een hele bevalling hoor. Maar ik heb er echt zin in."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen