Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede kind voor Matthew McConaughey

Shownieuws

Matthew McConaughey en zijn vriendin Camila verwachten een tweede kind. De volgende Vaderdag is er dubbel zoveel pret te beleven, schrijft hij op zijn website.

Matthew McConaughey en zijn vriendin Camila Alves verwachten een tweede kindje. Dat heeft de acteur bekendgemaakt op zijn website. Het paar heeft al een elf maanden oud zoontje, Levi.

In het stukje 'Happy Father's Day', waarin McConaughey het blijde nieuws wereldkundig maakt, stelt de 39-jarige acteur dat de afgelopen elf maanden met Levi en het Braziliaanse model Camila zijn 'meest bevredigende avontuur tot nu toe' is geweest. De volgende Vaderdag is er echter dubbel zoveel pret te beleven, schrijft hij. "Levi wordt een grote broer. Ja, we hebben voor de tweede keer het grootste wonder van de wereld weten te maken."

McConaughey en zijn vriendin zijn niet getrouwd. Twee maanden geleden maakte de acteur nog duidelijk dat zijn vriendin voorlopig ook nog niet op een huwelijksaanzoek hoeft te rekenen. De 39-jarige in Texas geboren acteur ziet zichzelf op dit moment niet als bruidegom, zei hij bij een persbijeenkomst voor zijn nieuwe film 'Ghosts of girlfriends past'. "Ik heb er zelf geen plannen voor."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen