Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mercy maakt meteen kennis met Kabbalah

Shownieuws

Madonna schijnt haar pas geadopteerde dochter Mercy meteen meegenomen te hebben naar Kaballah-les. Het 4-jarige meisje kwam zaterdag aan in Groot-Brittannië.

Chifundo 'Mercy' James, de geadopteerde dochter van Madonna, heeft schijnbaar niet op haar gemak kennis kunnen maken met haar nieuwe familie of even kunnen wennen aan de Westerse wereld. De Britse krant Sunday Mirror weet te vertellen dat de Queen of Pop haar nieuwste kind meteen mee heeft genomen naar Kabbalah-les.

Madonna, die de mystieke joodse leer al jaren aanhangt, zou Mercy's aankomst helemaal gepland hebben. Het 4-jarige meisje kwam zaterdag na een vlucht van twaalf uur aan in Londen. Al enkele uren nadat ze voet op Britse bodem zette, moest ze van haar nieuwe moeder mee naar een Kabbalah-centrum. In het centrum waren ook Mercy's broertjes Rocco (8) en David Banda (3) en haar oudere zus Lourdes (12).

Ook de ex van de popdiva, Guy Ritchie, woonde de spirituele bijeenkomst bij. Volgens de krant heeft hij de twee jongens meegenomen, zodat Madonna alle tijd heeft voor haar dochters.

In Malawi, Mercy's vaderland, is het vooral James Kambewa die treurt om het vertrek van het meisje. Kambewa beweert haar vader te zijn, maar volgens Mercy's familie is hij een oplichter. "Mijn Mercy is weg, mijn hart is gebroken", zegt Kambewa tegen de Britse krant. "Madonna heeft haar geld en macht gebruikt maar mijn bloed stroomt voor altijd door Mercy."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen