Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aziatische ster is seksschandaal nog niet te boven

Shownieuws

De Chinees-Canadese acteur Edison Chen zegt nog niet klaar te zijn voor een grote filmrol. Vorig jaar schokte hij het publiek met uitgelekte seksfoto's.

(Novum/AP) - De Chinees-Canadese acteur Edison Chen zegt nog niet klaar te zijn voor een grote filmrol. Vorig jaar schokte een aantal uitgelekte seksfoto's de Chinese entertainmentindustrie. Op de kiekjes was de 28-jarige Chen met verschillende vrouwelijke sterren uit Hongkong te zien.

Hoewel de Aziatische ster al bezig is met de productie van een aantal films en albums, zegt hij nog niet klaar te zijn voor zijn grote terugkeer. "Ik weet nog steeds niet of ik me daar goed bij zou voelen. Om eerlijk te zijn weet ik ook niet of het publiek het wel goed vindt als ik terugkom." Voorlopig houdt hij zich nog op de achtergrond. "Ik bevind me op de achtergrond in plaats van op de eerste rij. Voor nu ben ik gek op mijn werk."

De acteur, die een gastrol had in de Batman-film 'The dark knight', zegt dat de hij foto's van hem en de acht vrouwen van zijn laptop had gewist. De kiekjes zouden door een reparateur weer opgerakeld zijn. De man is veroordeeld tot ruim acht maanden cel voor het stelen van de plaatjes.

Chen brak in 2002 door in de uit Hong Kong afkomstige misdaadfilm 'Infernal affairs', waarvan de Hollywood-film 'The departed' een remake is. Ook is hij te zien in de horrorfilm 'The grudge 2', die in 2006 verscheen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen