Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna's adoptiedochter gearriveerd in Londen

Shownieuws

Chifundo 'Mercy' James, het meisje dat Madonna adopteerde, is vrijdagavond vertrokken uit Malawi en zaterdagochtend aangekomen in Londen. Daar is ook Madonna.

(Novum/AP) - Madonna's adoptiedochter Chifundo 'Mercy' James is vrijdagavond vertrokken uit Malawi en zaterdagochtend aangekomen in Londen. Dat zeggen een luchthavenmedewerker en iemand die goed bekend is met de adoptiezaak tegen het Amerikaanse persbureau AP. Ook foto's van boulevardkrant The Sun tonen dat de Queen of Pop in de Britse hoofdstad is.

Madonna kreeg vorige week vrijdag te horen dat ze de 4-jarige Mercy alsnog mag adopteren. Een eerste adoptieverzoek van de Queen of Pop werd in april afgewezen, maar de 50-jarige zangeres ging met succes in hoger beroep. Sinds de uitspraak is het wachten op de hereniging tussen moeder en dochter. The Daily Mail berichtte zondag dat Madonna in Malawi zou zijn om haar nieuwe dochter op te halen.

De Queen of Pop leerde het Malawische meisje kennen in 2006, het jaar waarin ze bezig was met haar eerste adoptie. Drie jaar geleden adopteerde Madonna David Banda (nu 3), eveneens uit Malawi. De zangeres heeft twee biologische kinderen, Lourdes (12) en Rocco (8). Madonna is volgens The Sun vrijdagavond van Los Angeles naar Londen gevlogen met haar kinderen. Oorspronkelijk zou de hereniging met Mercy plaatsvinden in de Verenigde Staten, maar de Queen of Pop zou naar Groot-Brittannië zijn gevlogen nadat David zei dat hij 'nu' met zijn zusje wilde spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen