Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ramses Shaffy komt goed door eerste bestralingen'

Shownieuws

Ramses Shaffy heeft de bestraling van zijn darmkanker goed doorstaan. Dat heeft Liesbeth List, die de zanger donderdag bezocht, laten weten aan RTL Boulevard.

Ramses Shaffy heeft de bestraling van zijn slokdarmkanker goed doorstaan. Dat heeft zijn goede vriendin Liesbeth List, die de zanger donderdag bezocht, laten weten aan RTL Boulevard. De twee zouden al samen een wijntje hebben gedronken in Amsterdam.

"Hij zag er zo goed uit, keurig z'n haar geknipt, nette kleren aan en hij voelde zich goed", laat List het entertainmentprogramma weten. "Wel heeft Ramses nog last van zijn stem. Hij kan weinig kracht zetten waardoor hij zachter klinkt. Dat komt door alle bestralingen. Maar we praten heerlijk veel over vroeger en mijmeren wat."

Begin mei werd bekend dat de 75-jarige chansonnier slokdarmkanker heeft. Die diagnose zou een maand eerder zijn gesteld. Volgens RTL Boulevard zijn de bestralingen nu achter de rug. In de tweede helft van juli zou Shaffy nog wel terug naar het ziekenhuis moeten voor controle.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen