Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe album Normaal komt binnen op twaalfde plek

Shownieuws

Normaal is met hun 'De blues elpee' vanuit het niets binnengekomen op de twaalfde plek in de albumlijst. Lisa staat in de singleslijst nog steeds op één.

Normaal is deze week met hun nieuwe album 'De blues elpee' vanuit het niets binnengekomen op de twaalfde plek in de Album Top 100. Lisa wist daarnaast voor de zesde opeenvolgende week de eerste plek in de Singles Top 100 te behouden met haar 'Hallelujah'. In beide lijsten is de top drie nauwelijks gewijzigd. Alleen de tweede en derde plekken wisselden stuivertje.

Op de tweede plek in de Single Top 100 staat deze week Madcon met 'Beggin''. Vorige week nam Madcon nog de derde plek in, maar die plaats is nu voor Esmee Denters met 'Outta here'. Esmee stond vorige week nog op de tweede positie.

In de Album Top 100 staat Guus Meeuwis met 'NW8' net als vorige week op de eerste plek in de Album Top 100. De tweede plaats is nu voor Krezip met 'Best of', nadat de Nederlandse band vorige week nog op de derde plek stond. Daar staat nu Adele met '19'. Dit album stond vorige week op de tweede plek in deze lijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen