Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schooljuf vist man Gisele Bündchen uit rivier

Shownieuws

Een schooljuf heeft de man van het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen onlangs uit een rivier gevist. Zijn kajak was even daarvoor omgeslagen.

Een schooljuf heeft de man van het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen onlangs uit een rivier gevist. Dat heeft de basisschoollerares gezegd tegen het regionale televisiestation Channel 7 News.

American footballspeler Tom Brady was een paar weken geleden samen met zijn echtgenote aan het kajakken op de rivier Charles in het oosten van de Amerikaanse staat Massachusetts toen hij in het water viel. Basisschooljuf Robin Leeds was er even daarvoor op geattendeerd dat het sterrenkoppel op de rivier aan het kajakken was en was op sterrenjacht gegaan.

Toen ze dichterbij kwam, zag ze dat de kajak van Brady leeg was en realiseerde Leeds zich dat de man van het topmodel in het water moest liggen. De basisschooljuf besloot hierop Brady haar boot in te trekken. "Ik vroeg hem waarom hij erin was gevallen. Hij zei dat hij aan het racen was tegen een van zijn vrienden."

Brady was volgens de juf heel dankbaar en toen ze vroeg of ze met de American footballspeler op de foto mocht, grapte hij: "Natuurlijk, jij hebt mijn leven gered." Leeds stelt ook met de beroemde vrouw van Brady te hebben gesproken. "We hadden het erover dat het zulk mooi weer was."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen