Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Contactverbod voor stalker Tyra Banks

Shownieuws

De man die Tyra Banks stalkte mag twee jaar lang geen contact opnemen met het voormalig supermodel. Ook mag hij een jaar geen andere misstappen begaan.

De man die Tyra Banks stalkte mag twee jaar lang geen contact opnemen met het voormalig supermodel. Ook mag Brady Green een jaar geen andere misstappen begaan. Dat heeft een rechtbank in New York bepaald, meldde de Amerikaanse entertainmentwebsite E! Online donderdag.

Banks liet tijdens een eerdere zitting weten doodsbang te zijn voor Green. De 38-jarige Georgiër deed er alles aan de talkshowhost te overtuigen van zijn liefde. Zo probeerde hij tevergeefs met haar in contact te komen tijdens twee shows van Banks in Los Angeles en New York.

De overgepassioneerde fan, zoals zijn advocaat hem afschilderde, overlaadde de America's Next Top Model-presentatrice ook met brieven, rozen en telefoontjes. Daarnaast zou hij een van haar beveiligingsmedewerkers hebben bedreigd.

Banks was, waarschijnlijk tot grote spijt van haar aanbidster, niet aanwezig bij de uitspraak. Naast het tweejarige contactverbod en de proeftijd moet Green ook een cursus volgen om zijn stalkneiging in te dammen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen