Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baron Cohen verschijnt als stier in Spaanse arena

Shownieuws

Sacha Baron Cohen heeft een nieuwe stunt uitgehaald. De komiek en acteur stapte donderdag gehuld in een stierenpak de bekendste Spaanse stierenarena binnen.

(Novum/AP) - Sacha Baron Cohen, die zaterdag in Amsterdam zijn film 'Brüno' komt aanprijzen, heeft een nieuwe stunt uitgehaald. De komiek en acteur stapte donderdag gehuld in een stierenpak de bekendste stierenring van Spanje binnen.

Cohen werd de Las Ventas-ring in Madrid op een rijtuig binnengedragen door een groep afgetrainde stierenvechters. De Brit zei te zijn gekomen om het 'op te nemen voor de homogemeenschap'.

In de 'Brüno'-flim kruipt de Ali G-ster in de huid van de homoseksuele Oostenrijkse modeverslaggever Bruno. De acteur lijkt zich erg goed in te leven in zijn rol, want hij nodigde 'alle lekkere stierenvechters' uit voor een feestje in zijn hotelkamer.

Woensdag bracht Brüno al een bezoekje aan Londen, waar hij de spot dreef met Madonna. "Ik adviseer iedereen die net als Madonna een zwart kindje wil aannemen het niet te doen. Ze waren ooit in de mode, maar de trend is op zijn retour. Ik ga de mijne op eBay verkopen", grapte Cohen.

'Brüno' gaat zaterdag in première, maar de film draait pas vanaf 9 juli in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen