Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cher steunt geslachtsverandering zoon

Shownieuws

Zangeres Cher staat haar zoon Chastity Bono bij nu hij een geslachtverandering heeft ondergaan. "Chaz maakt een moeilijke tijd door, maar ik zal hem steunen."

Cher zal haar geboren dochter Chastity Bono bijstaan nu hij een geslachtverandering ondergaat. "Chaz maakt een moeilijke tijd door, maar ik zal hem steunen", zo laat de 63-jarige zangeres in een verklaring aan het Amerikaanse tijdschrift People weten.

Cher die zichzelf met enige regelmaat een nieuw uiterlijk aanmeet, kan de keuze van haar zoon echter niet begrijpen. "Ik heb respect voor de moed die er voor nodig is om een geslachtsverandering te ondergaan. Begrijpen doe ik het alleen niet helemaal, maar daar ga ik wel mijn best voor doen", aldus de artieste.

Het is niet de eerste keer dat de 'Believe'-zangeres worstelt met de keuzes van Bono. In zijn boek 'Family outing' schreef hij dat zijn moeder hem het huis uittrapte toen ze erachter was gekomen dat hij homo was. Moeder en toen nog dochter verzoenden zich wel snel na het incident.

Bono werd veertig jaar geleden geboren als de dochter van Cher en zanger en acteur Sonny Bono. De schrijfster, activist en realityster kwam er op 20-jarige leeftijd openlijk voor uit homoseksueel te zijn. In 1995 onderstreepte Bono dat door voor het homotijdschrift The Advocate te poseren. Later zette hij zich in voor de rechten van homo's, bi- en transseksuelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen