Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton zoekt 'brave' nieuwe vriendin

Shownieuws

Geen drank en gevloek in de nieuwste Paris Hilton's My New BFF. De nieuwe editie van de zoektocht naar een nieuwe hartsvriendin speelt zich af in Midden-Oosten.

(Novum/AP) - Geen drank en gevloek in het nieuwe seizoen van Paris Hilton's My New BFF. Het nieuwe seizoen speelt zich af in Midden-Oosten en de hotelerfgename meldt dat ze de cultuur van Dubai goed heeft bestudeerd. De 28-jarige blondine zei dit bij de lancering in Dubai van de nieuwste editie van de televisieserie, waarin ze op zoek gaat naar een hartsvriendin.

De socialite zegt eerst alles te hebben willen weten van Dubai, omdat ze er zeker van wilde zijn dat alles in orde was, zo citeerde de krant The National haar donderdag. "Ik wil gewoon iedereen daar respecteren." De mediageile Hilton beloofde zich conservatief te kleden. Aan de in Dubai gesitueerde MTV-serie mogen alleen vrouwen meedoen. "Ik verwacht hier veel te leren. Het is een compleet andere wereld."

In de nieuwste editie proberen 22 deelnemers in de twintig dagen tijd die de hotelerfgename in de Verenigde Arabische Emiraten, waarin Dubai ligt, de nieuwe beste vriendin van La Hilton te worden. De finale vindt plaats in Los Angeles. De nieuwste editie van de zoektocht naar de nieuwe beste vriendin van de blondine moet worden uitgezonden in de gehele Arabische regio. Wanneer de show wordt uitgezonden, is nog niet bekendgemaakt.

Hilton heeft eerder twee seizoenen in Los Angeles voor MTV en één in Londen voor de Britse televisie geschoten. De deelnemers vochten in deze edities hard om uitgeroepen te worden tot de nieuwe hartsvriendin van de socialite. Ze dronken (veel) alcohol, vloekten er op los en gebruikten valse tactieken om te winnen. Dit alles zal niet worden toegestaan in Dubai, zeggen de producenten.

Als La Hilton niet bezig is met de opnamen voor de show, is ze van plan de omgeving te gaan verkennen, op kamelen te gaan rijden, een hennatatoeage te nemen en te gaan skiën op de beroemde kunstmatige skipiste in een winkelcentrum in Dubai. Producent van de show Michael Hirschorn zegt dat de opnamen ongeveer drie weken in beslag nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen