Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vive La Fête vervangt Lauryn Hill op Mundial

Shownieuws

Het Tilburgse Festival Mundial heeft de Belgische electropopband Vive La Fête bereid gevonden Lauryn Hill te vervangen. Dat meldt de festivalorganisatie.

Het Tilburgse Festival Mundial heeft de Belgische electropopband Vive La Fête bereid gevonden Lauryn Hill te vervangen. Dat heeft de festivalorganisatie bekendgemaakt.

Het festival vindt 20 en 21 juni plaats in het Leijpark in Tilburg. Hill zou het evenement afsluiten, maar vorige week maakte een woordvoerder het Stockholm Jazz Festival, waar ze de hoofdact zou zijn, bekend dat de hiphop- en r&b-zangeres al haar optredens in Europa deze zomer schrapt om gezondheidsproblemen.

Mundial wacht nog steeds op een verklaring van het management van Hill. Vive La Fête wordt daarom achter de hand gehouden. De festivalorganisatie denkt met de Belgische band een 'super vervanger' te hebben gevonden. "Hun aanstekelijke muziek, dat het beste kan worden omschreven als een muzikale cocktail, laat het publiek gegarandeerd dansen."

Hill had voor Nederland verder nog een optreden in het Amsterdamse Paradiso in haar agenda staan. Op de website van Paradiso is te lezen dat dit optreden, dat 22 juni zou plaatsvinden, is afgelast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen