Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Black Eyed Peas rukken op in hitlijsten

Shownieuws

De Black Eyed Peas zijn bezig met een opmars in de Single Top 100. Met het nummer 'Boom boom pow' klimt het r&b-viertal van de zesde naar de vierde positie.

De Black Eyed Peas zijn bezig met een opmars in de Single Top 100. Met het nummer 'Boom boom pow' klimt het Amerikaanse viertal van de zesde naar de vierde positie. Ook 'The E.N.D.' het nieuwe album van Fergi, Will.i.am, Taboo en Apl.de.ap doet het goed. De plaat komt binnen op de tiende plaats op de Album Top 100.

Beide lijsten zijn nagenoeg hetzelfde gebleven. Net als vorige week voert X Factor-winnares Lisa met haar nummer 'Hallelujah' de Single Top 100 aan. Esmee Denters met 'Outta here' en Madcon met 'Beggin' handhaven zich op de tweede en derde positie.

Guus Meeuwis prijkt met 'NW8' voor de vierde achtereenvolgende week bovenaan de Album Top 100. De Britse zangeres Adele bekleedt de tweede positie met haar album '19', dat al 69 weken in de lijst verblijft. De bijna gestopte band Krezip staat met de 'Best of'-cd wederom op de derde plaats.

De Black Eyed Peas komen deze zomer naar Nederland. De hiphopband treedt dan drie kwartier op tijdens de dertiende editie van de TMF Awards.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen