Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Javier Guzman valt collega-cabaretier aan

Shownieuws

Javier Guzman en cabaretier Hank hebben niet hetzelfde gevoel voor humor. Dat bleek toen Guzman zijn collega op het podium van het Comedy Theater aanvloog.

Javier Guzman en cabaretier Hank hebben niet hetzelfde gevoel voor humor. Dat bleek donderdagavond toen Guzman zijn collega op het podium van het Comedy Theater in Amsterdam aanvloog.

Waarom de Veronica-presentator door het lint ging, zoals op internet geplaatste video-opnamen is te zien, is niet helemaal duidelijk. Volgens Hank viel zijn laatste grap mogelijk verkeerd, zo vertelde hij aan de website endandit.nl. De komiek adviseerde Guzman, die kampte met een drankprobleem, nog een biertje te drinken.

Hank hield aan het voorval weinig over. Hij verloor alleen een lens, maar vond die later weer terug. Wel was hij totaal verbouwereerd. "Ik was er zo beduusd van dat ik mij niets meer kan herinneren dan dat ik achter het podium lag, overigens gewoon bij bewustzijn, en het volgende moment in mijn auto op weg naar huis was", aldus de komiek.

Guzman staat bekend om zijn losse handjes. Vier jaar geleden raakte hij op de Amsterdamse Zeedijk betrokken bij een vechtpartij. De 31-jarige cabaretier, die twee keer in een ontwenningskliniek is opgenomen, werd later gearresteerd op verdenking van openbare dronkenschap.

Guzman was niet direct bereikbaar voor commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen