Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tilburgse Kermis ook via de radio op 107.0 FM

Medianieuws

Tijdens de grootste kermis van de Benelux in Tilburg, die plaats vindt van 17 tot en met 26 juli zal ook een nieuw radiostation te horen zijn. Kermis FM zal tien dagen lang live vanuit Tilburg uitzenden. Op het nieuwe radiostation zullen diverse bekende deejays te horen zijn onder wie Lindo Duvall (Radio 538), Rob Stenders (3FM), Ewald van Liempt (Royaal FM), Giel Beelen (3FM), Maurice Verschuuren (ex-Arrow Classic Rock) en Domien Verschuuren (3FM).

Op Roze Maandag komt de uitzending van de 'Coen en Sandershow' op 3FM ook live vanaf de kermis. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun programma dan in de studio van het tijdelijke radiostation Kermis FM. De uitzending zal te volgen zijn tussen 16:00 en 19:00 uur op Kermis FM en 3FM.

De Tilburgse Kermis is tien dagen lang live te volgen via de ether (107.0 FM) op een tijdelijke evenementenfrequentie en via de website Kermisfm.nl. Tijdens de week zullen ook verschillende bekende gasten naar de studio komen om te praten over hun ultieme kermisgevoel. Speciaal voor Kermis FM hebben Stas Swaczyna en Joost Griffioen van het bedrijf The Rocketeers een nieuw jinglepakket gemaakt. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen