Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yes-R en Sita zingen titelsong animatiefilm

Shownieuws

Yes-R en Sita zingen de titelsong van de animatiefilm 'Sunshine Barry en de discowormen'. Het nummer 'Als de nacht valt' is speciaal voor de film geschreven.

Yes-R en Sita zingen de titelsong van de animatiefilm 'Sunshine Barry en de discowormen'. Het nummer 'Als de nacht valt' is speciaal voor de film geschreven, meldt Independent Films, dat de film vanaf 30 juli in de Nederlandse bioscopen brengt.

Het nummer is te horen onder de aftiteling van de film. Yes-R en Sita spreken ook stemmen in voor de film, zo was al eerder bekendgemaakt. Sita, die in 2001 bekend werd met de popgroep die voortkwam uit het programma Starmaker K-otic, verzorgt de stem van Gloria. Gloria is de zangeres waar Barry een oogje op heeft. De Nederlandse rapper Yes-R spreekt de stem van Tito in, de beste vriend van Barry. Jim Bakkum spreekt de stem van Barry in.

In de film vindt Barry, die een saai leven in het vooruitzicht had, in een doos een oude discoplaat van zijn vader die hij zo goed vindt dat hij een discoband opricht. Hij wil de jaarlijkse talentenjacht winnen en hoopt zo een grote ster te worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen