Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown vreest voor zijn leven

Shownieuws

Chris Brown is bang dat hij de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna met zijn leven moet bekopen. De zanger wordt namelijk met de dood bedreigd.

Chris Brown is bang dat hij de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna met zijn leven moet bekopen. De 20-jarige zanger ontvangt verschillende doodsbedreigingen. Hij durft alleen nog maar een stap buiten de deur te zetten als hij wordt vergezeld door zijn bodyguards. Dat meldt the Amerikaanse krant Chicago Sun Times op basis van een bron binnen de politie van Los Angeles.

Brown is naar verluidt helemaal paranoïde van de bedreigingen en zou daardoor geobsedeerd zijn geraakt door zijn veiligheid. De ster wordt naast zijn bodyguards bijgestaan door drie of vier veiligheidsmedewerkers die incognito zijn, zo legt de ingewijde uit. Ten minste twee van hen zijn vrouwen. "Maar die zijn een stuk harder dan de meeste kerels", aldus de bron.

De zanger wordt ervan verdacht Rihanna na een feestje in februari te hebben mishandeld. Brown zou de zangeres hebben geslagen, gebeten en met de dood hebben bedreigd. Zelf zegt hij echter onschuldig te zijn.

Tijdens een hoorzitting later deze maand wordt door de rechter bepaald of er genoeg bewijs tegen Brown is. Als hij schuldig wordt bevonden, hangt hem een celstraf van vijf jaar boven het hoofd. Op 22 juni gaat de inleidende zitting van start. Ook Rihanna is dan aanwezig om een getuigenis af te leggen. Volgens haar advocaat zal ze 'alle vragen naar waarheid beantwoorden'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen