Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears krijgt kinderen vaker te zien

Shownieuws

Britney Spears gaat in juni, juli en augustus haar kinderen meer dan de helft van de tijd bij zich krijgen. Dat staat in een nieuwe overeenkomst met haar ex.

Britney Spears krijgt haar kinderen in juni, juli en augustus meer dan de helft van de tijd bij zich. Dat staat in een nieuwe overeenkomst van Spears met haar ex Kevin Federline over de voogdij over hun zoontjes, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ op basis van rechtbankdocumenten.

In de documenten staat dat de popprinses gedurende de drie maanden de fysieke voogdij over Jayden James (2) en Sean Preston (3) krijgt. De advocaten hebben in de documenten ook duidelijk aangegeven wie de kinderen welke dag krijgt. De 27-jarige blondine had haar zoontjes volgens TMZ voor de overeenkomst al de helft van de tijd over de vloer. Als de tournee van Britney erop zit, wordt de verdeling weer fifty-fifty.

De 'Circus'-tournee van de gevallen en inmiddels weer opgekrabbelde popprinses ging op 3 maart van start in New Orleans. Woensdag werd bekend dat ze voor het eerst gaat toeren in Australië. Het circus strijkt daar in november neer. Ook komt de popprinses in augustus terug in Noord-Amerika om daar twintig concerten te geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen