Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna gedagvaard in rechtszaak tegen Chris Brown

Shownieuws

Rihanna is gedagvaard als getuige in de rechtszaak tegen Chris Brown. "Ze zal er zijn en ze zal alle vragen naar waarheid beantwoorden", aldus haar advocaat.

(Novum/AP) - Rihanna is gedagvaard als getuige in de rechtszaak tegen haar ex-vriendje Chris Brown. "Ze zal er zijn en ze zal alle vragen naar waarheid beantwoorden", zo verklaarde haar advocaat aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Brown wordt er van verdacht de 21-jarige 'Umbrella'-zangeres na een Grammy-feestje in februari te hebben mishandeld. De 20-jarige zanger, die zelf beweert onschuldig te zijn, zou zijn toenmalige vriendin hebben geslagen, gebeten en met de dood hebben bedreigd.

De rechter bepaalt tijdens een hoorzitting later deze maand of er genoeg bewijs is om de zaak door te laten gaan. Indien Brown schuldig wordt bevonden aan de mishandeling, hangt hem een gevangenisstraf van vijf jaar boven het hoofd.

Pogingen van de raadsman van Brown om de inleidende zitting van 22 juni uit te stellen, liepen op niets uit. De advocaat van de ster wilde een onderzoek naar het 'lekken' van politie-informatie afwachten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen