Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton geeft vriend de bons

Shownieuws

Paris Hilton en Doug Reinhardt zijn uit elkaar. "De twee zijn niet langer en een stel", zo verklaarde een woordvoerder van de 28-jarige hotelerfgename.

Paris Hilton en Doug Reinhardt zijn uit elkaar. "De twee zijn niet langer en een stel. Ze blijven wel vrienden en willen nu zo veel mogelijk privacy", zo verklaarde een woordvoerder van Hilton tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De 28-jarige hotelerfgename en de 24-jarige honkballer zouden in de nacht van dinsdag op woensdag ruzie hebben gehad tijdens een avondje uit in Los Angeles. Volgens de entertainmentwebsite TMZ zou Hilton haar vriend daar de bons hebben gegeven, om vervolgens de club uit te stormen. Een ingewijde beweert tegenover de website dat Hilton eindelijk heeft ingezien dat 'Doug alleen maar met haar ging omwille van publiciteit'.

Hilton en Reinhardt, die te zien was in de realityshow The Hills, waren zes maanden samen. In april liet de blondine nog weten te willen trouwen met de honkballer. "Hij wordt mijn echtgenoot", zei Hilton destijds.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen