Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Koningsbrugge oppert nieuwe naam RTL-spelshow

Shownieuws

De naam Ik hou van Holland moet volgens Jeroen van Koningsbrugge misschien veranderd worden. Hij twijfelt of de show nog leuk is zonder Beau van Erven Dorens.

De naam van Ik hou van Holland moet volgens teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge misschien maar veranderd worden in 'Ik vind Holland wel ok' of 'Ik vind Holland wel leuk'. Van Koningsbrugge vraagt zich af of de populaire spelshow van RTL 4 nog wel zo leuk is als Beau van Erven Dorens niet langer deel uitmaakt van het programma.

Van Erven Dorens maakte maandag bekend over te stappen naar SBS. Ik hou van Holland keert later dit jaar terug op televisie, zo werd al eerder bekend. "Ik heb een goede klik met Beau", zei Van Koningsbrugge woensdag in RTL Boulevard. "Het zal moeilijk worden voor zijn vervanger." Wie de lege plek van Van Erven Dorens op gaat vullen, is nog niet bekend.

In Ik hou van Holland moeten twee teams vragen beantwoorden over onder meer Nederlandse films, muziek en actualiteiten. Van Koningsbrugge en Van Erven Dorens waren de vaste panelleden in de quiz. De spelshow, die gepresenteerd wordt door Linda de Mol, trok wekelijks ruim een miljoen kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen