Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miley Cyrus weer vrijgezel

Shownieuws

Miley Cyrus en Justin Gaston hebben een punt gezet achter hun relatie, meldt E! Online. Het tieneridool en het ondergoedmodel waren negen maanden bij elkaar.

Miley Cyrus en Justin Gaston hebben een punt gezet achter hun relatie, meldt het Amerikaanse E! Online. Het 16-jarige tienersterretje en het 20-jarige ondergoedmodel waren negen maanden bij elkaar.

De ex-geliefden liepen de afgelopen dagen via Twitter leeg over tranen en afscheid. Een ingewijde onthult tegenover E! dat het verdriet veroorzaakt wordt door hun stukgelopen relatie. Cyrus en Gaston zouden vorige week een einde hebben gemaakt aan hun romance, een paar dagen voordat het tieneridool naar de staat Georgia vloog voor de opnamen van haar nieuwe film 'The last song'.

Waarom de twee tortelduifjes niet langer bij elkaar zijn, is niet bekend. Gegist wordt dat de eveneens 16-jarige Nick Jonas, een van de populaire Jonas Brothers, roet in het eten heeft gegooid. Cyrus zou de laatste tijd wel erg veel samen gezien zijn met Jonas, een van haar exen. "Miley is niet vreemdgegaan", stelt een bron. "Maar Nick probeert haar al een hele tijd terug te krijgen."

Een berichtje dat Cyrus zaterdag achterliet op haar Twitter-account wakkert de geruchten over een hereniging tussen de twee tienersterren aan. "Ik ben in een donker theater en 'schrijf' een liedje met Nick", liet de zangeres en actrice weten. Sindsdien wordt op internet gespeculeerd over een eventuele dubbele betekenis van 'schrijf'.

Woordvoerders van zowel Cyrus als Gaston willen niet reageren op het nieuws. Het tieneridool leerde het onderbroekenmodel kennen op de set van haar film 'Hannah Montana'. De twee werden aan elkaar voorgesteld door Cyrus' vader, countryzanger Billy Ray Cyrus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen