Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-liefje Hugh Hefner zwanger

Shownieuws

Kendra Wilkinson is zwanger. Vader van het kind van de ex van Playboy-oprichter Hugh Hefner is haar verloofde, Philadelphia Eagles-speler Hank Baskett.

Kendra Wilkinson is zwanger. Dat heeft zij laten weten aan entertainmentwebsite E! Online. De vader van het kind van de ex van Playboy-oprichter Hugh Hefner is haar verloofde: Philadelphia Eagles-speler Hank Baskett.

Het is het eerste kind voor het stel. "Wij zijn geroerd door de overvloed aan steun die we van onze familie, vrienden en fans krijgen", zo heeft de 23-jarige blondine gezegd.

De 27-jarige Baskett en Wilkonson maakten in november bekend zich te hebben verloofd. Baskett had zijn vriendin op de top van de toren de Space Needle in Seattle ten huwelijk gevraagd. Het tweetal is van plan 27 juni in het huwelijksbootje te stappen.

De rondborstige blondine werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de reallifesoap The Girls Next Door, dat in Nederland te zien is onder de titel 'Girls of the Playboy Mansion'. In de serie wordt Wilkinson samen met playmates Holly Madison en Bridget Marquardt op de voet gevolgd als vriendinnen van Playboybaas Hefner.

Wilkinson heeft inmiddels haar eigen realityshow, Kendra, waarin ze nauwlettend wordt gevolgd bij haar vertrek uit de Playboy Mansion en is te zien hoe ze voor het eerst leert op eigen benen te staan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen