Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kelly Rutherford verzwijgt geboorte voor bijna-ex'

Shownieuws

Daniel Giersch, de toekomstige ex van actrice Kelly Rutherford, moest via internet vernemen dat hij vader is geworden van een meisje. Dat zegt hij tegen People.

Daniel Giersch, de toekomstige ex van actrice Kelly Rutherford, moest via internet vernemen dat hij vader is geworden van een meisje. Tegen het Amerikaanse tijdschrift People zegt de van oorsprong Duitse ondernemer dat hij niet wist dat Rutherford aan het bevallen was.

Giersch en Rutherford, bekend van de dramaserie Gossip Girl, liggen al ruim een half jaar in scheiding. De ondernemer stelt nu dat Rutherford hem niet heeft ingelicht over de aanstaande geboorte van zijn dochter Helena, die maandag ter wereld kwam. "Kelly heeft me nooit iets gezegd over de geboorte van onze dochter. Bovendien was mij niet gevraagd aanwezig te zijn bij de bevalling."

Giersch stelt dat hij via het internet heeft vernomen voor de tweede keer vader te zijn geworden. "Hoewel dit me bedroeft ben ik enorm blij dat ons kind gezond ter wereld is gekomen. Ik zou niets liever willen dan onze pasgeboren dochter even in mijn armen te houden." Volgens de ondernemer had hij met zijn aanstaande ex afgesproken dat zij hem op de hoogte zou houden van de bevalling en geboorte.

Een woordvoerder van Rutherford verklaart dat doktoren de actrice hebben aangeraden niemand toe te laten tot de verloskamer. "Daniel is op de hoogte gebracht zodra Helena was geboren en is uitgenodigd om op bezoek te komen."

De 40-jarige actrice en de 34-jarige ondernemer kibbelen over de voogdij van hun twee kinderen. Het stel heeft naast Helena een 2-jarige zoon, Hermès. Giersch zegt dat hij co-ouderschap wil, Rutherford heeft hier nog niet op gereageerd. De echtscheiding van de twee kon al meerdere malen op media-aandacht rekenen. Zo zou Rutherford een privédetective op Giersch hebben afgestuurd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen