Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss valt voor Nederlandse sieraden

Shownieuws

Kate Moss is als een blok gevallen voor het Nederlandse sieradenmerk Soho Hearts. De Nederlandse styliste Melaney Oldenhof toonde haar de juwelen.

Kate Moss is als een blok gevallen voor het Nederlandse sieradenmerk Soho Hearts. De Nederlandse styliste Melaney Oldenhof liet enkele juwelen van het merk zien aan het Britse topmodel toen zij werd gefotografeerd voor de Japanse Vogue. Moss mocht voor de fotoshoot zelf haar juwelen uitkiezen.

De 35-jarige schone verkoos een stel oorringen van Soho Hearts boven juwelen van topmerken als Bulgari en Cartier. "Er lag voor een aantal miljoen aan sieraden op de set. Kate ging langs alle tafels en koos toen voor gouden oorringen ter waarde van 49,95 euro", vertelt Oldenhof aan Novum Nieuws.

Moss is niet het eerste model dat door de 28-jarige styliste werd overgehaald om juwelen van het Nederlandse merk te dragen. Eerder zorgde Oldenhof ervoor dat Tyra Banks een ring van Soho Hearts droeg tijdens een fotoshoot van modeblad V Magazine.

Ook andere sterren lopen weg met het merk. Acteur Mickey Rourke, zangeres Christina Aguilera en actrice en televisiebekendheid Kim Kardashian zijn al met de sieraden van Soho Hearts gespot.

De van oorsprong Amsterdamse Juliette Booker, de vrouw achter Soho Hearts, begon in 2004 met het ontwerpen van sieraden in New York. Drie jaar later opende ze met succes een filiaal in Amsterdam. Haar sieraden kenmerken zich door een mix van speelse vormen en retro design.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen