Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears heeft relatie met haar agent

Shownieuws

Britney Spears is een relatie begonnen met haar agent Jason Trawick. "Haar vader houdt van hem. Hij is het beste wat haar is overkomen", zegt een bron.

Britney Spears is een relatie begonnen met haar agent Jason Trawick. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People op basis van een bron. "Ze gaan absoluut zeker weten met elkaar uit. Haar vader houdt van hem. Hij is het beste wat haar is overkomen."

Trawick, die tevens een goede vriend is van broerlief Bryan van Britney, werd de afgelopen maanden veel gefotografeerd samen met de 27-jarige popprinses, waaronder in mei tijdens de vakantie van Spears in de Bahamas.

Hierbij waren ook de kinderen van de blondine, de 3-jarige Preston en de 2-jarige Jaden, aanwezig. "Hij maakt Britney erg gelukkig en hij is geweldig met de jongens. Ze zijn heel lief samen", zegt de bron, die daaraan toevoegt dat Britney altijd al verliefd op Trawick was. De woordvoerder van de blonde popprinses had geen commentaar.

Spears heeft daarnaast op haar officiële website bekendgemaakt voor het eerst in haar carrière te gaan toeren door Australië. Het eerste concert an de 'Circus'-tournee van Spears is 6 november in Perth, waarna Melbourne, Sydney en uiteindelijk op 24 november Brisbane worden aangedaan.

De popprinses laat via haar website weten dat ze al een hele tijd graag door Australië wilde toeren. "En nu gebeurt dat eindelijk. Ik kan niet wachten om op te treden voor al mijn Australische fans. Ik zie jullie snel."

De 'Circus'-tournee begon in Louisiana in de Amerikaanse staat New Orleans op 3 maart. Spears toert momenteel door Europa.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen