Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen werkt liefst niet meer

Shownieuws

Chantal Janzen zou het liefst nooit meer werken en altijd bij haar zoon James blijven. Dat zegt de musicalster en actrice in een interview met Mama Magazine.

Chantal Janzen zou het liefst nooit meer werken en altijd bij haar zoon James blijven. Dat zegt de musicalster en actrice, die in januari dit jaar beviel van haar kind, in een interview met Mama Magazine. Hierin vertelt Janzen dat ze het moederschap geweldig vindt.

De musicalster, actrice en presentatrice ging negen weken na haar zwangerschap alweer aan het werk. "Ik had van tevoren wel bedacht dat ik snel weer zou beginnen, maar ik heb het ook geen moment erg gevonden om elke dag met James te mogen zijn. Het had van mij nog weken zo door mogen gaan."

De maandag voor het interview had ze een erg lange dag, waarbij ze van elf uur 's ochtends tot elf uur 's avonds aan het werk was. "Dan zit ik naar dat schema te kijken of ik tussendoor naar huis kan om James nog even te zien. Ook al is het maar veertig minuten, dan doe ik het toch. Ik heb zo'n drang om dat koppie even te zien, te ruiken en te voelen. Het liefste ben ik gewoon bij hem en werk ik nooit meer."

Toch vindt ze het ook wel fijn om haar eigen dingen te doen, laat ze weten. Wel zorgt ze ervoor dat ze minder werkt. "Ik werkte vaak zeven dagen per week. Nu zorg ik er altijd voor dat ik niet vijf dagen achter elkaar werk. Dat wil ik niet en dat kan ik niet. Ik deel mijn tijd anders in en zeg makkelijker 'nee' tegen dingen."

Met haar Marco is de 30-jarige musicalster inmiddels een aantal jaren samen. Marco had al drie kinderen voordat James werd geboren. Janzen is onder meer bekend van musicalrollen als Belle in 'Belle en het beest' en Jane in 'Tarzan'. Ook speelde ze in films als 'De Dominee' en 'Alles is liefde' en presenteerde ze de derde editie van Idols. "Als ik morgen dood zou gaan, heb ik echt alles al gedaan wat ik wilde", zegt ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen