Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Curry diep gekwetst door breuk ouders

Shownieuws

Christina Curry is 'diep gekwetst' door de breuk van haar ouders, Adam Curry en Patricia Paay. "We zijn altijd zo'n gelukkig gezinnetje geweest", schrijft ze.

Christina Curry is 'diep gekwetst' door de breuk van haar ouders, Adam Curry en Patricia Paay. Eind mei maakten zij bekend na een huwelijk van twintig jaar te gaan scheiden. Oorzaak van de breuk is de liefdesrelatie die Curry is aangegaan met actrice Micky Hoogendijk.

"Wat er gebeurt is heeft me diep gekwetst. We zijn altijd zo'n gelukkig gezinnetje geweest, dus het kwam echt without warning", laat de 18-jarige dochter van Paay en Curry woensdag via Twitter weten. "Mijn ouders waren een voorbeeld voor mij, en door hun geloofde ik in echte liefde. Nu heb ik wel wat moeite om te geloven dat het nog bestaat."

Curry bracht zijn gezin vorige maand op de hoogte van zijn gevoelens voor Hoogendijk. De twee geliefden kenden elkaar toen een week of zes. Curry gaf aan dat hij Paay niet langer wilde bedriegen en helemaal voor Hoogendijk wil gaan. De ondernemer verliet de echtelijke woning in Londen nadat Paay aangaf te willen scheiden. Hun dochter Christina geeft woensdag aan dat ze het moeilijk heeft met haar vaders afwezigheid. "Nu Adam weg is voelt het alsof er een stuk uit mijn hart is."

Geruchten dat Christina het bloed van Hoogendijk wel zou kunnen drinken, lijkt de 18-jarige te bevestigen. "Met Micky wil ik nooit wat te maken hebben want wat zij geflikt heeft is onvergefelijk." Ook maakt ze verwijten naar haar vader, die ze dinsdagavond een 'jackass' noemde. "Als ik nu mijn vader spreek, of in zijn ogen kijk, zie ik mijn vader niet meer. Ik zie iemand met glazige, verliefde ogen die niet meer hoort wat ik of mijn moeder zeggen."

Moeder Patricia oogst niets dan lof. "Ik hou ontzettend veel van mijn moeder en kijk elke dag met bewondering toe hoe sterk zij is. Met mij staat ze nog sterker", schrijft Christina, die haar Twitter-relaas afsluit met: 'Time heals everything, toch?'

[Novum]

Gerelateerde Artikelen