Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mike Tyson trouwt twee weken na dood dochtertje

Shownieuws

Mike Tyson is twee weken na de dood van zijn dochter voor de derde keer getrouwd. De vrouw met wie hij is getrouwd, is niet de moeder van het kind.

(Novum/AP) - Mike Tyson is twee weken na de dood van zijn 4-jarige dochter voor de derde keer in het huwelijk getreden. De gepensioneerde boksprof en zijn bruid Lakiha Spicer trouwden zaterdagavond tijdens een korte privéceremonie in Las Vegas, zo heeft de eigenaar van een bruiloftkapel in het Las Vegas Hilton hotel-casino gezegd.

Het koppel trouwde omstreeks tien uur 's avonds nadat ze in het hotel waren gearriveerd. Even daarvoor waren ze langsgegaan bij een huwelijksbureau in een limousine van de trouwkapel. Uit huwelijksdocumenten blijkt dat de 42-jarige Tyson en zijn tien jaar jongere bruid ongeveer dertig minuten voordat ze trouwden hun licentie voor het huwelijk hadden gekregen.

Het 4-jarige dochtertje Exodus Tyson van de bokser overleed een kleine twee weken voor het huwelijk in een ziekenhuis in de buurt van Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona, nadat ze de dag ervoor met haar hoofd verstrikt raakte in de kabel van een loopband. Het meisje was of uitgegleden, of heeft zelf haar hoofd in een gat in de kabel gestoken.

De agent van Tyson laat weten dat Spicer niet de moeder is van Exodus. De eigenaar van de trouwkapel stelt dat Tyson en zijn bruid een simpele ceremonie zonder fratsen wilden. "Zij wilden gewoon hun geloften uitwisselen en trouwen. Het was heel oprecht."

Tyson was eerder gehuwd met actrice Robin Givens in 1988 en Monica Turner in 1997. Zijn eerste huwelijk duurde een jaar. Givens maakte een einde aan het huwelijk door de scheiding aan te vragen. In een televisie-interview zei ze dat ze bang was voor de bokser. Het huwelijk van Tyson met Turner hield vijf jaar stand.

De eigenaar van de trouwkapel zegt dat Tyson en Spicer verliefd overkwamen. "Ze waren hartverwarmend en ik denk dat ze echt van elkaar houden. Hij leek gelukkig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen