Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liam Neeson mogelijk Hannibal in film The A-Team

Shownieuws

Acteur Liam Neeson is in onderhandeling over deelname aan de verfilming van The A-Team. De 57-jarige acteur gaat mogelijk de rol van Hannibal spelen.

Acteur Liam Neeson is in onderhandeling met 20th Century Fox over een mogelijke deelname aan de verfilming van de televisieserie The A-Team. De 57-jarige acteur gaat wellicht de rol van kolonel John Smith, oftewel Hannibal, spelen. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Bradley Cooper, onder meer bekend van de film 'The hangover', is in gesprek over de rol van luitenant Templeton Peck, oftewel Face. Neeson en Fox praten momenteel over het geld dat met de klus gemoeid is. De onderhandelingen met Cooper zijn nog maar net begonnen.

De populaire televisieserie uit de jaren tachtig draait om een groep oorlogsveteranen die veroordeeld zijn voor een gewapende overval die ze niet hebben gepleegd. Ze zijn ontsnapt uit een militaire gevangenis, om vervolgens mensen in nood te helpen. Hannibal Smith is de leider van het gezelschap, dat verder bestaat uit Face, sergeant Bosco Albert Baracus, die B.A. wordt genoemd, en kapitein H.M. 'Howlin' Mad' Murduck. Wie de rollen van B.A. en Murdock gaan vervullen, is nog onduidelijk.

Eind augustus moeten de opnamen beginnen van de film, die in juni 2010 uit moet komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen