Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen uit elkaar

Shownieuws

Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen zijn uit elkaar. Dat meldt RTL Boulevard. Op de set zou niets te merken zijn van een breuk tussen de ex-geliefden.

Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen zijn uit elkaar. Dat meldt RTL Boulevard. Volgens presentator Albert Verlinde heeft het programma het nieuws vlak voor de uitzending gehoord en is het 'helaas' bevestigd. Van wie die bevestiging afkomstig is, werd echter niet gezegd.

Vorig voorjaar werd bekend dat Van Lexmond niet langer treurde om haar verbroken relatie met muzikant Jeroen Rietbergen en dat ze een relatie had met haar Goede Tijden Slechte Tijden-collega Van Eeuwen.

Van Lexmond en Van Eeuwen zijn volgens RTL Boulevard twee of drie weken geleden uit elkaar gegaan. Christophe Haddad, die weg is bij Goede Tijden Slechte Tijden en vorige week zijn laatste draaidag van de soapserie had, heeft RTL Boulevard laten dat op de set niets te merken is van spanningen tussen de twee ex-geliefden. Gigi Ravelli heeft dit volgens Verlinde bevestigd.

Haddad, die in de serie getrouwd was met het personage van Van Lexmond, zou hebben verteld dat 'Lieke is zoals ze is: heel professioneel, en ze volgt haar eigen weg'.

Lieke van Lexmond en Jeroen Rietbergen gingen in november 2007 uit elkaar na een relatie van twee jaar. Een maand later werd bekend dat de toetsenist een relatie had met Linda de Mol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen