Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Hills-ster Heidi Pratt spreekt treiterij tegen

Shownieuws

The Hills-ster Heidi Pratt is helemaal niet getreiterd tijdens de show 'I'm a celebrity… get me out of here!'. Dat laten Heidi en haar man Spencer Pratt weten.

The Hills-ster Heidi Pratt is helemaal niet getreiterd tijdens de NBC-show 'I'm a celebrity… get me out of here!'. Dat hebben Heidi en haar man Spencer Pratt laten weten in een verklaring die hun woordvoerder heeft verspreid, meldt het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine.

Realityshow-ster Heidi, die deelnam aan de NBC-show 'I'm a celebrity… get me out of here!', is zaterdag naar een ziekenhuis in San Jose in Costa Rica gegaan, nadat ze zich niet goed voelde. Dat gebeurde volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine nadat de twee veertien uur in de zogenoemde Lost chamber, een met spinnen gevulde kamer, hadden doorgebracht, terwijl de cast stemde of ze mochten blijven.

De twee moesten de kamer in nadat zij de show, die wordt opgenomen in Costa Rica, hadden verlaten. Ze hadden echter aangegeven weer terug te willen komen. In de verklaring laten Heidi en Spencer, die ook wel Speidi worden genoemd, weten dat de blondine inmiddels weer uit het ziekenhuis is en dat het goed met haar gaat. Wat Heidi precies mankeerde, wordt niet duidelijk uit de verklaring.

Entertainmentwebsite TMZ meldde zondag op basis van 'een aantal mensen op de set' dat Heidi werd getreiterd in de show en dat dit doorging totdat ze moest overgeven. Eén lid van de cast stelde dat de straf waar het echtpaar aan werd onderworpen dezelfde was als wanneer ze op Guantanamo Bay hadden gezeten. De verklaring van het echtpaar spreekt dit echter tegen.

Ook het verhaal dat manlief Spencer zijn advocaat zou hebben ontslagen, die volgens TMZ wilde dat hij bleef deelnemen aan de show, is niet waar, zo is te lezen. In het bericht melden Spencer en Heidi Pratt dat ze in Costa Rica blijven.

Volgens Us Magazine, dat als eerste meldde dat Heidi Pratt met spoed naar een ziekenhuis was gebracht, blijkt uit de maandag uitgezonden aflevering van de NBC-show dat het echtpaar de jungle heeft verlaten om medische hulp te krijgen. Heidi zei in de uitzending dat ze tenminste tien, vijftien keer had overgegeven tijdens de bewuste nacht. Ze keren niet terug naar het kamp en doen daarmee niet langer meer mee aan de wedstrijd. ABC News meldt op basis van de uitzending overigens dat een arts in San Jose dacht dat Heidi last had van een maagzweer of een maagontsteking en dat de blondine meerdere dagen nodig had om ervan te herstellen.

De deelnemers die blij waren dat de Pratts waren verdwenen, zijn overigens niet van de familie af. Holly Montag, de zus van Heidi, maakt woensdag haar debuut in de show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen