Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Travolta dankt collega's voor steun

Shownieuws

John Travolta dankt de collega's van zijn nieuwste film. Zij namen de promotie op zich, zodat Travolta meer tijd heeft het verlies van zijn zoon te verwerken.

John Travolta dankt zijn collega's van de film 'The taking of pelham 123' voor hun steun. De 55-jarige acteur, die in januari zijn zoon Jett verloor, schrijft op zijn website dat hij blij is dat zijn collega's de film promoten zodat hij meer tijd heeft de dood van Jett te verwerken.

Travolta bedankt regisseur Tony Scott en collega-acteurs Denzel Washington, John Turturro, Luis Guzman en James Gandolfini uit de grond van zijn hart. "Tony, Denzel, John, Luis en James hebben zichzelf zonder te aarzelen naar voren geschoven om deze geweldige film te promoten. Hun onbaatzuchtige inspanningen hebben ervoor gezorgd dat mijn familie langer de tijd heeft gekregen het verlies te verwerken", schrijft de acteur.

De 16-jarige Jett werd op 2 januari bewusteloos gevonden in de badkamer van een vakantiehuis van de Travolta's. De tiener kreeg een toeval en viel met zijn hoofd op de rand van het bad. Hij overleed aan de verwondingen die hij overhield aan zijn val. Jett leed aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken. Hij had vaker aanvallen.

'The taking of pelham 123' gaat in de VS op 12 juni in première. In Nederland is de film vanaf 6 augustus te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen