Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckhams op huizenjacht in Londen

Shownieuws

David en Victoria Beckham zijn op huizenjacht in Londen. De echtelieden hebben twee makelaars opdracht gegeven een lijst te maken van goede onderkomens.

David Beckham is met vrouwlief Victoria op huizenjacht in Londen. De echtelieden hebben twee makelaars opdracht gegeven een lijst te maken van onderkomens die groot genoeg zijn voor de voetballer, 'Posh' Spice en hun drie kinderen. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun.

De Beckhams houden hun huis in Hertfordshire, ook wel bekend als Beckingham Palace. Het koppel wil echter een tweede huis voor als de 34-jarige David in november stopt bij de Amerikaanse voetbalclub LA Galaxy. Een vriend van de familie zegt dat Victoria en David zakelijke belangen in Londen hebben en een onderkomen willen dat handiger is gelegen dan Hertfordshire.

Beckham moet volgende maand terugkeren bij LA Galaxy, nadat hij zes maanden was uitgeleend aan AC Milan. In december praatte Beckham al over verhuizen naar Europa, alhoewel hij nog drie jaar onder contract staat. Momenteel zijn de Beckhams volgens The Sun op vakantie in het Franse Nice. David en Victoria zouden het daar hebben over zijn carrièreplannen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen