Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jane Fonda zegt oude knie vaarwel

Shownieuws

Jane Fonda heeft een knieoperatie ondergaan. De tweevoudig Oscarwinnares ging dinsdag onder het mes. Ze heeft er een blog over geschreven: 'Vaarwel oude knie'.

(Novum/AP) - Jane Fonda heeft een knieoperatie ondergaan. De tweevoudig Oscarwinnares ging dinsdag onder het mes. Voorafgaand aan de operatie schreef ze in een blog getiteld 'Vaarwel oude knie' op haar website dat haar knie 'eruit zou worden gezaagd'. Ervoor in de plaats kwam een samenvoegsel van titanium en keramiek.

Haar oude knie was volgens Fonda sterk en trouw. De knie heeft haar 'een hoop steile bergen en ruig terrein' op en over geholpen. Ook herinnert ze zich dat haar voormalige echtgenoot Roger Vadim haar knieën graag kuste. De ijverige blogger heeft ook via Twitter van zich laten horen. Via dit medium liet ze weten: "De verdovende middelen beginnen te werken. Wheeee. Vaarwel oude knie. Je bent er geweest."

De 71-jarige actrice, die twee jaar geleden nog speelde in de film 'Georgia rules', is bekend van onder meer 'Cat Ballou' (1965), 'Barbarella' (1968) en 'Stanley & Iris' (1990).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen